Nejnovější recenze ze sekce Pepřové spreje
- Nenápadná ale účinná věcička na rychlou sebeobranu.
Výhodné k předejití maléru, kdyby se hafani chtěli servat.
- Slušný materiál, není to hadra
- Pasuje do něj Pepřový sprej NATO Gel Cone 50 ml
- Zdá se, že to bude OK, ale zkoušet bych ho nechtěl :-)
- Pasuje do pouzdra Mil-Tec na opasek
- Není zas tak velký, jak by se dalo z rozměrů usoudit (11 cm)
Zatím nevyzkoušený, takže uvidíme v budoucnu!
- otravné vynucování "napište výhodu nebo nevýhodu"
- otravné vynucování "napište výhodu nebo nevýhodu"
Super.
Funguje jak psáno a dáno.
Spolehlivost.
Zatím jsem nepoužila, nosím ho při sobě, použiji pokud se opět setkám s nevhodnou osobou. Chodím momentálně o berlích s batohem na zádech a doslova se na mne NALEPIL pán za zády při cestě na vlak , po celou cestu městem mne sledoval zpět vlakem až do bydliště.Oznámila jsem to policiji , přijeli okamžitě. Jenomže pokud mě noslovil a nesáhl na mne ,je to tvrzení proti tvrzení. Proto jsem si objednala váš produkt a ještě si objednám paralyzér, aby nemohl utéct. Zatím jse nevycházela, ale musím jezdit si nakoupit, tak držte pěsti.Je to velmi stresující a zaplať že existují takové pomůcky proti blbům. Děkuji p. Banduričová.
zatím nepoužito
Jsem ráda, že jsem si sprej konečně zakoupila :-) Díky němu jsem v Tatrách určitě klidnější. Doufám, že jej nikdy nebudu muset použít.
Kvalita, účinnost
- pasuje tam "Pepřový sprej KO JET 100 ml"
- při vyndavání spreje to mírně drhne a je třeba to trochu tahat, přijde mi že to pouzdro je trochu těsnější než by muselo, kdyby mělo o nějaký mm širší průměr, tak se nic nestane
- zatím nepoužito
kvalitní a funkční výrobek s pojistkou proti nechtěnému zmáčknutí
vejde se do kapsy
Malý ,kompaktní, naprosto vhodný pro skryté nošení. Trochu nevýhoda váha, která vadí hlavně přítelkyni. Já jsem naprosto spokojen. Plus je klip , k nošení za pasem.
- Přiměřeně velké balení.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »