Nejnovější recenze ze sekce Pepřové spreje
Vypadá šikovně, zatím jsem naštěstí nemusel použít. Trochu větší, ale do kapsy v pohodě.
- Popis výrobku je velmi dobrý, obsahuje nejmodernější látky. Jen doufám, že ho nebudu potřebovat.
ok
Zatim,bohudík,jsem neměl příležitost produkt uplatnit.Věřím,že shora uvedené hodnocení (povinné) je na místě.
Zatím jsem sprej nemusel použít. A doufám, že v dohledné době ho nebudu potřebovat. Vozím ho na koloběžce už několik let a zatím jsem ho nemusel použít. Vždy po ukončení expirace ho vyměním za nový.
Takže úplně přesně ho hodnotit opravdu nemohu
F.W. KLEVER GmbH Obranný pepřový sprej KO-JET 50 ml tekutá střela
Přidáno: 5. dubna 2024
(naposledy upraveno 5. dubna 2024)
Zakoupeno v eShop Yachtmeni
- Velikost akorát padne do ruky
- Barevná kapalina
- Kvalitní zpracování
- Šikovná pojistka
Výrobce udává dostřik na cca 4 metry po dobu 5 vteřin, což odpovídá. Kapalina je barevná, takže jde mířit (byť ve tmě / stresové situaci to moc nepomůže). Má pojistku.
Naštěstí jsem nemusel použít na živo, ale v rámci nácviku jsem vyzkoušel v lese. Postříkal jsem pařez a proud byl silný a dostřik odpovídal informacím výrobce. Cca dvě hodiny po zkoušce jsem šel na záchod a neměl jsem po zkoušce umyté ruce, a pak mě čertovsky pálil žalud. Tak kdo to budete trénovat, dávejte pozor.
- velikost
Malý ochránce mi
Doporučuji
Doporučuji
Ještě jsem ho naštěstí nemusel použít.
Vybráno pro mladé a skvělé na nošení a připravenost
- možnost dobrého uschování díky velikosti
Jen jsem vyzkoušela,díkybohu nepoužila...
Pro ženu malý ale účinný společník na cestu domů.Nesmí se bát ho použít,od toho ho má v kabelce nebo kapse.Úchyláci by neměli mít šanci.Za mě dobrý.
- Kvalitní výrobek
- Lze vyměnit baterku
Ještě jsem nepoužil a doufám, že ani nebudu muset. I když baterka je super a svítí pěkně (lze ji vyměnit).
- Nejde se do kapsy ,
Zarím jsem neporekal medvěda .
- Zatím nemám žádné zkušenosti s produktem (naštěstí jsem ho nemusel použít k obraně) ale znám to z videa (nechtěl bych být na straně agresora). Asi au..
- Až to budu vědět tak se ozvu.
Treningová sprejová svítilna je ideální prostředek pro nácvik zacházením s pepřovým sprejem. Mohu jen doporučit.
Přišlo co jsem objednal .
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »